Webinar Sacred Sounds

Lieve jij,

 

Zo fijn dat je de tijd genomen hebt om deel te nemen aan het webinar! 

Graag deel is de essentie met jou in deze video. Je kan luisteren of meteen meezingen, waar je zin in hebt.

Laat het me gerust weten hoe je het ervaren hebt. 

Veel liefs! 

Valerie

Celestial Singing

Hebben de klanken je geraakt? Heeft het zingen je in beweging gebracht? Wil je die stroming verder volgen? 

Ik nodig je van harte uit op het Celestial Singing pad. De deuren om in te schrijven zijn weer open! 

Klik hieronder voor meer info 

Mockup3_kopiëren.jpg

Sacred Sound Oracle

Ik heb 5 augustus  mijn geheime project openbaar onthuld. En ik deel je graag meer hierover. 


Op een fijne middag tijdens de voorbije lente kreeg ik de inspiratie om het Sacred Sound Oracle te creëren. Een spel dat je verbindt met je eigen Essentie door middel van Sacred Sounds. 

Als zeventienjarig meisje kreeg ik een krachtig en stralend visioen over een “Gouden Klank”. Ik mocht haar zien, voelen en ervaren. Die meest wonderlijke klankervaring, de essentie van sound, raakte me in mijn eigen Goud aan, mijn eigen Ziel.

Die Klank heeft me geïnitieerd. Sindsdien volg ik haar pad. Ze inspireert me om dagelijks Sound als medium in te zetten voor diepgaande healing en transformatie, zowel bij mezelf als bij anderen.

Het is mijn verlangen om via dit Sacred Sound Oracle ook jou te mogen initiëren in de transformerende kracht van sound, zodat jij er dagelijks van kan genieten.

Daarnaast hoop ik dat het een tool kan zijn die je leert omgaan met jouw fijngevoeligheid. En dat je zo meer tijd gaat doorbrengen met die prachtige essentie van jezelf, jouw Ziel.

Ik wens je toe, prachtige Jij, dat ook jij je missie mag leven en daarin mag thuiskomen. Neem jouw stralende plek in. Schitter.

Moge deze kaarten, het boek, de Sacred Sounds en meditaties je inspireren en ontroeren.

Via deze onderstaande knop kan je het Sacred Sound Oracle reeds bestellen.  Ze zijn nog niet gedrukt maar dat gebeurt nu heel binnenkort. Tegen einde oktober/ begin november kan je ze verwachten!

Mockup2_kopiëren.jpg