Cadeautje

Lieve jij,

 

Bedankt dat je de tijd nam om mee even af te stemmen op het Sacred Sound Oracle tijdens de give away.

Ik wil je heel graag bedanken en geef graag deze meditatie cadeau. Luister liefst met oortjes of met een hoofdtelefoon.

Ik hoop dat je ervan geniet!

Een warme Kerst en veel vrede voor jou.

Veel liefs! 

Valerie

00:00 / 05:09
Sacred Sound Meditation
Sacred Sound Oracle_low res online sRGB_

Sacred Sound Oracle

Sacred Sound Oracle_low res online sRGB_


Op een fijne middag tijdens de voorbije lente kreeg ik de inspiratie om het Sacred Sound Oracle te creëren. Een spel dat je verbindt met je eigen Essentie door middel van Sacred Sounds. 

Als zeventienjarig meisje kreeg ik een krachtig en stralend visioen over een “Gouden Klank”. Ik mocht haar zien, voelen en ervaren. Die meest wonderlijke klankervaring, de essentie van sound, raakte me in mijn eigen Goud aan, mijn eigen Ziel.

Die Klank heeft me geïnitieerd. Sindsdien volg ik haar pad. Ze inspireert me om dagelijks Sound als medium in te zetten voor diepgaande healing en transformatie, zowel bij mezelf als bij anderen.

Het is mijn verlangen om via dit Sacred Sound Oracle ook jou te mogen initiëren in de transformerende kracht van sound, zodat jij er dagelijks van kan genieten.

Daarnaast hoop ik dat het een tool kan zijn die je leert omgaan met jouw fijngevoeligheid. En dat je zo meer tijd gaat doorbrengen met die prachtige essentie van jezelf, jouw Ziel.

Ik wens je toe, prachtige Jij, dat ook jij je missie mag leven en daarin mag thuiskomen. Neem jouw stralende plek in. Schitter.

Moge deze kaarten, het boek, de Sacred Sounds en meditaties je inspireren en ontroeren.

Via deze onderstaande knop kan je het Sacred Sound Oracle bestellen.  Ik heb er zo naar uitgekeken en ben zo blij dat ze eindelijk helemaal klaar is! 

Sacred Sound Oracle_low res online sRGB_