23_edited.jpg

SACRED SOUND ORACLE

Kom moeiteloos en dagelijks in contact met jouw eigen Bron 

door middel van dit prachtige en unieke concept. 

Deze uitzonderlijke creatie bestaat uit verschillende tools, van Sacred Sounds en meditaties tot boek en beelden

die je raken

tot in jouw Essentie

 

Mockup3.jpg

Stel je een leven voor vanuit zuivere afstemming op je innerlijke Bron,

waarbij je een diepe connectie met je essentie voelt en helemaal in tune leeft met jouw innerlijke waarheid.  Een kompas die je gidst doorheen je leven.  

Je kan hier in ieder moment mee verbinden en op vertrouwen. 

 

Je bent ontroerd want je weet: “Ik ben de Bron, ik ervaar die diepe connectie met mijn Ziel. Alle antwoorden zijn in mij. Ik vertrouw op mijn gevoel en kies voor een vervullend leven waarin ik mag stralen.”

  • Spendeer je soms je kostbare tijd al piekerend door? 

  • Verlang je naar meer ruimte voor jezelf, maar lukt het niet altijd om die ruimte te creëren? 

  • Ben je gevoelig voor de ‘moods’ van anderen en beïnvloeden die vaak jouw energie?

  • Ervaar je soms last van je fijngevoeligheid? Zet je je weleens over je gevoel of duw je jouw gevoelens weleens weg? 

  • Denk je dat je eerst nog heel wat ‘moet’ bijleren alvorens je die diepe connectie met jezelf kan ervaren?

20190924-SCHOEMAKERTine-Valerie-4.jpg

Welkom! Ik ben Valerie

Het is mijn missie om je terug bij jouw gevoel te brengen en je via de Sacred Sounds die diepe connectie met jezelf te laten ervaren. 

Ik wens je toe dat je geraakt en ontroerd wordt, want wat je dan ervaart is jouw ware natuur, jouw essentie.

Wat als je vanaf nu je gevoelens nooit meer hoeft weg te drukken, omdat je een tool in handen hebt die je op een veilige en heerlijke manier gidst doorheen je gevoel? Een tool die je leert om te gaan met je fijngevoeligheid? Een tool die je leert om je diepste waarheid te leren (h)erkennen, omarmen en beleven?

 

Wat zou er gebeuren mocht je een prachtige creatie in handen hebben, die je dagelijks en moeiteloos verbindt met je ware essentie? Waardoor je heel helder gaat voelen wat er voor jou klopt en wat niet (meer)?

 

Wat als je een tool zou kennen, die je meteen helpt om je energie en gemoed hoog te houden? Zoals bij een radiozender waarbij jij je favoriete ‘frequentie’ kiest? Ongeacht waar je je bevindt en hoe de mensen in jouw omgeving zich gedragen en/ of voelen? 

Mockup2_kopiëren.jpg

Sacred Sound Oracle

Wanneer je dagelijks het Sacred Sound Oracle gebruikt ...

Ervaar je een diepe connectie met jezelf, een staat van diepe rustovergave en vertrouwen. Je weet hoe je die natuurlijke staat in jezelf kan aanspreken, zonder nog iets meer te moeten ‘kunnen’ of bijleren.

 

Stel je je nog meer open voor je hoog-gevoelig-zijn.  Je het ziet als een prachtig kompas om mee te navigeren in jouw leven. Een kompas die alle antwoorden kent, een kompas die je altijd kan toepassen omdat het he-le-maal voor je werkt.

 

Kom je moeiteloos met de antwoorden in jou in contact: die diepere waarheid en jouw innerlijke wijsheid.

 

Voel je een innerlijke vrijheid die je inspireert om contact te maken met je diepste dromen en verlangens. Je gaat makkelijker kiezen voor deze dromen waardoor je het leven creëert dat helemaal bij je past. Hierdoor geniet je van diepe vrede en vreugde.

 

Beleef je jouw missie en kan je niets anders meer doen dan hiervoor te gaan. Je stelt je werkelijk dienstbaar aan het Hogere op en je neemt je plek op aarde stralend in! 

 

Ontvang je vanuit zuivere afstemming op de Bron inspiratie en geef je die door, op je eigen unieke manier, waardoor je de wereld rondom jou gaat verlichten!

 

Voel je hoe helend het is om je tranen te laten stomen, waardoor je de uitdagende situatie vanzelf transformeert naar een unieke kans om nog meer te groeien en nog dichter bij jezelf te komen.

 

Opent je hart zich meer en meer, waardoor je een diepere verbinding met je Ziel gaat ervaren en vandaar uit ook prachtige en vervullende relaties gaat aantrekken.

 

Ontvang je de boodschappen en leiding van je Ziel en leer je deze (h)erkennen waardoor je het leven leeft waarnaar je zo diep verlangt.

 

Vier je wie je bent, wat je doet, vier je jouw missie en jouw dromen!

Wat krijg je?

Een uitzonderlijke creatie bestaande uit: 

  • 43 prachtige kaarten met bezielde boodschappen

  • Een pareltje van een boek met begeleide verdiepende teksten bij deze boodschappen,

 

  • 43 mantra’s om je stem meer ruimte te geven, deze kwaliteiten te bekrachtigen en aan te trekken

 

  • 43 Ontroerende Sacred Sound composities die ik speciaal voor je creëerde  om je moeiteloos herinneren aan je ware natuur (muziek zonder meditatie)

 

  • 43 Inspirerende Sacred Sound meditaties die je ondersteunen om deze bezielde boodschappen te integreren en de diepe connectie met je essentie te beleven (muziek met meditatie)

Mockup2_kopiëren.jpg

43 prachtige kaarten met bezielde boodschappen

Mockup6_kopiëren.jpg

Een bijzonder mooi boek met begeleidende teksten

Mockup8_kopiëren.jpg

43 ontroerende composities

Mockup1_kopiëren.jpg

43 inspirerende meditaties

Hoe werkt het?

Neem dagelijks een moment voor jezelf. Zet of leg je even neer en laat je begeleiden door de hele creatie van het leggen van een kaart, het lezen in het boek en vervolgens het luisteren van de ontroerende Sacred Sound compositie en begeleide meditatie. De klanken heb ik zo gecomponeerd en uitgevoerd dat ze je meteen aanspreken in jouw Ziel.

Bestel nu!

Je kan als eerste het Sacred Sound Oracle bestellen met een mooie korting van 20 euro. Deze korting is nog geldig tot 12 december 2020. 

Alles zal klaar zijn begin december, dan kan je je bijzondere pakketje verwachten! 

Geniet nu nog van de korting en betaal slechts 70 euro

Waar sta ik vandaag in het proces? 

Alles is nu bij de drukker.

Tegen begin december mag je het Sacred Sound Oracle bij jou thuis verwachten! Volg me op instagram en facebook om meteen op de hoogte gebracht te worden van alle stappen die gezet worden! 

Mockup8_kopiëren.jpg

De foto's zijn een voorbeeld van hoe het eruit zal zien. Lichte wijzigingen zijn mogelijk.

Deze foto's zijn voorbeelden van hoe het er uit zal gaan zien. Er kunnen lichte wijzigingen optreden afhankelijk van de keuze van de drukker.