Celestial Singing

Where sound and consciousness meet

Moeiteloos zingen

Vanuit zuivere afstemming

Op je innerlijke bron

Q & A

Hoelang krijg ik toegang tot de academy?

Je krijgt 6 maanden toegang tot de academy. Wanneer je beperkt toegang krijgt, maar toch ruim genoeg de tijd krijgt, merk ik dat het engagement om ervoor te gaan enorm groot is.

Hoeveel tijd ben ik er best mee bezig?

Van vorige deelnemers vernam ik dat het fijn is om er wekelijks een uur voor te reserveren.  Je hoeft er niet perse een uur mee bezig te zijn maar dan heb je het ingepland en dat is wel heel belangrijk. Er is namelijk niemand die achter je veren gaat zitten om te vragen of je al iets hebt bekeken. Die verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jou. Door het werkelijk in je agenda te zetten garandeer je grotendeels dat je er echt mee bezig zal zijn. Het is ook fijn om voor jezelf af en toe een rustweek in te plannen. Ook dat zal je totaalervaring optimaliseren.

Wil dat zeggen dat ik alles moet plannen? Ik leef liever volgens mijn flow.

Nee, zeker niet! Dat is net het voordeel van een online academy. Je volgt het helemaal op je eigen tempo. Maar het is belangrijk om voor jezelf te weten of je er werkelijk toe komt. Je kan bijvoorbeeld meerder momentjes op voorhand inplannen en in het moment kijken hoe het voelt.

Wanneer zijn de live masterclasses ingepland?

De data voor de lives zijn nog niet bekend. Reken minstens 6 live masterclasses om de 4 tot 6 weken. Zodra de data bekend zijn krijg je een uitnodiging en kan je het meteen in je agenda zetten.

Is het een probleem als ik niet live bij deze masterclasses aanwezig kan zijn?

Nee zeker niet. Je krijgt de kans om live aanwezig te zijn maar wanneer je de replays bekijkt (die heel het traject beschikbaar blijven) kan je er net zoveel uithalen. Ook jouw vragen zullen in de masterclasses beantwoord worden. Je kijkt opnieuw op het moment dat het voor jou het beste uitkomt.

Hoe werkt jouw persoonlijke begeleiding?

 

Wanneer je vragen tegenkomt tijdens het traject mag je die allemaal op mail zetten. Wanneer je ze op mail zet is het voor mij gemakkelijk om al jullie vragen bij te houden. Je mag je vragen indien je wenst verduidelijken met een audio opname van bijvoorbeeld een oefening waar je begeleiding in wenst te ontvangen. Zo kan ik heel grondig volgen en zo optimaal mogelijk begeleiden. Jouw vragen worden beantwoord in de live masterclasses. Maar afhankelijk van de hoeveelheid vragen krijg je ook tussendoor een antwoord van me in de vorm van een spraakberichtje. Het is niet de bedoeling dat je zit te wachten op je vragen. Ik doe mijn uiterste best om je zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Dat is dan weer het hele fijne van de stem. Ik antwoord liever in spraakberichten omdat je dan nog meer van me te horen en ervaren krijgt. Vorige deelnemers van het traject ervaren de begeleiding ook als zeer persoonlijk.

Volg je ons ook op in de online Celestial Singing Circle?

Ja zeker en vast! Ik lees altijd mee en zal reageren waar mogelijk. Maar deze 'circle' is er in eerste instantie voor jou, voor jullie. Je kan heel gemakkelijk verbinding maken met andere deelnemers, horen hoe ze oefeningen ervaren, zien waar ze mee bezig zijn en delen wat je graag te delen hebt. Het is net een uitnodiging om jouw stem meer en meer toe te laten en je de vrijheid te geven jouw waarheid te spreken. Ik lees graag mee en moedig mee aan. Voor persoonlijke begeleiding dient deze groep niet. Als je vragen hebt voor mij mag je deze rechtstreek naar me mailen.

Ik voel wat weerstand bij een traject online volgen. Gaat er niet heel wat verloren dat je in real live wel ervaart?

Online een traject volgen is anders dan fysiek samenkomen. Daarom zeker niet minder waardevol. Het gaat hier écht om jouw unieke stem en om die stem van jou meer en meer de ruimte te geven om er te mogen zijn! Om plaats in te nemen!

Wanneer jij jouw stem toelaat gebeurt dit elke keer in real time en live! Dus je ervaar de vibraties, je ervaart de trillingen, je beleeft het helemaal!

Daarnaast kan je echt alles afstemmen op je eigen agenda. Je kijkt, luistert, zingt, schrijft, mediteert wanneer jij er ruimte voor kan en wil maken.

Is Celestial Singing een zangtraject of is het veel meer dan een zangtraject?

In het Celestial SInging traject zal het altijd gaan over de relatie met jezelf en die relatie met jezelf helemaal verfijnen. De stem staat symbool voor de boodschapper van jouw dieperliggende en innerlijke waarheid. Door jouw stem in het traject meer ruimte te geven, op een moeiteloze wijze en zonder druk en inspanning, ga je automatisch heel subtiel en fijn waarnemen wat de vibraties in jouw lichaam teweeg brengen. Je gaat meer en meer dankzij het traject in 'afstemming' leven met jezelf, je lichaam, de boodschappen in je lichaam en dus je innerlijke waarheid.

De verschillende modules gaan je begeleiden om om te gaan met die fijngevoeligheid, je uit te nodigen hoe dieperliggende delen van je zachtes toe te laten, te omarmen, te healen en transformeren. En om via Sounds een prachtige innerlijke beweging naar je Essentie uit te nodigen. Onomkeerbaar en krachtig.

Als coach en trainer heb ik de stem jarenlang als een prachtig medium ervaren voor diepgaande groei en transformatie. Het is tijd om mijn kennis met jou te delen.

Zie het als een coachingstraject waarin je heel veel of nog meer over jezelf te weten gaat komen. En jouw stem die moeiteloos meer en meer vrij zal klinken krijg je als een prachtig en onvermijdelijk cadeau erbij!

Kan je iets meer vertellen over de academy? Hoe ziet het eruit en hoe gaat het in werking?

Bij de aanvang van het traject krijg je toegang tot alles modules. Je krijgt een duidelijk overzicht en je mag de eerste tot de 9e module helemaal op je eigen tempo doorlopen.

Iedere module bestaat uit één of meerdere video's waarin ik uitleg geef en waarin we meteen ook al samen gaan zingen. Je krijgt oefen-audio's om de inzichten toe te passen en te integreren, werkboeken die je mag uitprinten en invullen en meditaties die je kan beluisteren op een rustig moment. Vervolgens deel je wat je wilt met elkaar in de besloten online Facebook groep.

Het is fijn dat je de meditaties met een hoofdtelefoon of met oortjes kan beluisteren, zo kan je de klanken nog meer toelaten. Tijdens de video's en oefen- audio's zing je hoogstwaarschijnlijk mee. Hier zou ik dan geen hoofdtelefoon gebruiken want het is belangrijk dat je jezelf goed kan horen. Je kan wel de audio verbinden met externe speakers bijvoorbeeld.

Ik heb jammergenoeg al vaak last gehad van heesheid, stemknobbels en stemproblemen. Is er genoeg begeleiding zodat ik zeker mijn stem niet verder forceer?

In de hele academy zal je uitgenodigd worden om alles van druk en spanning los te laten tijdens het zingen en oefenen. Ik heb het geluk dat ik zelf gezegend ben met een een prachtige methode: de methode van de stemonthulling, die helemaal uitgaat van het toelaten van de stem in plaats van het vormen van de stem. Alle vormen van inspanning om de stem te laten zijn overbodig en hier wordt je door mij elke keer aan herinnerd. Daarnaast is het belangrijk dat je zelf heel goed gaat voelen waar je opspant tijdens het zingen/ spreken. Wanneer je dit waarneemt en je het zelf nog niet kan ontspannen mag je me meteen een spraakbericht sturen met een demonstratie van de oefening. Dit soort vragen beantwoord ik steeds zo snel mogelijk met een audio zodat je opnieuw mijn stem kan horen en de begeleiding kan ontvangen. Je kan dus gerust inschrijven en ik geef je graag het vertrouwen dat deze methode je echt zal helpen om een zo gezond mogelijke spreek- en zangervaring te beleven.

Ik hoor van mijn klanten van de voorbije jaren dat ze niet tot nooit meer hees zijn na het integreren van de  oefeningen, dat ze minder tot geen last hebben van slijmen en verstoppingen in de sinussen en dat ze moeiteloos hoog zingen omdat ze niet meer drukken op de stem en weten wat ze wel mogen ervaren tijden het zingen en spreken

Moet ik ervaring hebben met zingen? Ik zing bijna nooit en durf ook niet zingen. Voel vaak schaamte bij het zingen

Nee zeker niet. Je wordt helemaal begeleid en mag zogezegd van 'nul' beginnen.  Vaak zijn gevoelens van schaamte of de angst om afgekeurd te worden remmers op het vrij en spontaan uiten van onze stem en onze boodschap, of dat nu al sprekend of al zingend is.

In dit traject wordt er ruimte gemaakt om hier mild en liefdevol naar te kijken en op eigen bewiging in bewiging te komen.

Ik heb al veel ervaring met zingen. Zal ik nog bijleren en wat maakt dit traject anders?

Zeker en vast! Ik begeleid al jaren ervaren zangers en ze zijn steeds verrast over de methode van de stemonthulling en mijn persoonlijk aanpak. Ik deel in Celestial Singing mijn eigen pad en leer je alles over hoe je jouw gouden stem meer kan onthullen. Je zal nog vrijer, nog zuiverder en met nog minder moeite zingen. Je zal dit vrij snel ervaren nadat je de basisoefening begint toe te passen.

Het is uniek traject dat zingen en bewustwording over jezelf combineert. Zingen als een metafoor voor een leven vanuit moeiteloosheid en zuivere afstemming op de Bron in jou. We gaan ook afstemmen op jouw diepste zielsverlangens, grootste dromen en jouw missie die meer en meer plaats mogen krijgen in jouw leven zodat jij jouw stralende plek nog meer mag gaan innemen.

 

 

23_edited.jpg

GETUIGENISSEN

Valerie is in staat om je door middel van jouw eigenste geluid mee te begeleiden naar je diepere zelf. Een ontzettend waardevol geschenk, te weten dat ik op deze manier mijn energie kan doen stromen waarheen het nodig is. Ik heb bovendien zo genoten van het vrije zingen, van het (her)ontdekken van alle snaren van mijn eigenste meest pure stem. Dankjewel voor deze prachtige ervaring. 

 

Amelien

amelien.jpg
brecht.jpg

Het Celestial Singing traject is een absolute one of a kind! Een echt pareltje.

Ik zong eigenlijk al best vaak. Vaak gewoon klanken, bij wijze van meditatie, soms mantra's en liedjes. Ik zong omdat ik me er goed bij voelde. Volgde meerdere cursussen waar de stem gebruikt werd. Maar ik bleef steeds spanning in mijn keel voelen.

Wel, nu heb de tools in handen om mijn natuurlijke stem, die helemaal vrij is, ruimte te geven waardoor er geen spanning meer is. Elke zangervaring werd hierdoor dieper.

Brecht

Celestial Singing is niet zomaar een zangtraject. Het is een proces van diepe transformatie. De cursus evolueert ook mee met de deelnemers. Je voelt dat Valerie hart en ziel in de cursus heeft gelegd, en op die manier word je ook het ganse traject begeleid. Verwacht je aan het onverwachte, en vergeet vooral onderweg niet te genieten van waar je mee bezig bent.

Greet

Laura

Op het moment dat ik in mezelf een kleine fluistering voelde die mij vertelde dat ik graag zou zingen, vond ik Valerie en haar Celestial Singing traject. Het traject en de oefeningen hebben voor mij deurtjes geopend naar de subtielere delen in mezelf en ik heb me op momenten verbonden mogen voelen met het deel in mij dat vrij is, dat losstaat van alle verhalen. En dit gun ik iedereen! :)

Laura

Volg me gerust ook op social media

  • Facebook
  • Instagram