Open jezelf voor jouw gevoel

Welkom! 

Zo fijn dat je hier bent!

Ik heb een korte meditatie voor je opgenomen. Luister meteen door op de onderstaande link te klikken. Luister liefst met jouw hoofdtelefoon. Zo kan je de klanken werkelijk binnen laten komen.

Meditatie 

Stel je open voor de klanken. Stel je open voor jouw gevoel.

7.jpg
Wil je nog meer luisteren?

Bij deze tweede gratis meditatie duiken we er nog dieper in. We gaan een kwartiertje in de zone van de klank en van het gevoel. 

Neem opnieuw de tijd en ruimte voor jezelf om helemaal ontspannen te kunnen luisteren. Je kan meteen luisteren door op onderstaande link te klikken. Ik hoop dat je geniet!

Meditatie 

Contact maken met je Essentie.

Ruimte geven aan wat je voelt. 

Helemaal aankomen.

22.jpg

Hebben de klanken je geraakt? Zet je graag de volgende stap? 

Ruimte maken voor wat je voelt brengt je in contact met je essentie in dit moment. Het is in dit kostbare moment dat je jezelf de vraag kan stellen:

"Waar verlang ik oprecht naar? 

Waar droom ik écht van?"

In dit moment kan je steeds opnieuw beginnen. In dit moment kan je steeds opnieuw kiezen. 

Wanneer je vanuit zuivere afstemming kiest maak je een keuze die helemaal bij jouw essentie past. Een keuze die je moeiteloos dichter bij het leven brengt dat je diep vervult. 

In de masterclass Manifest With Sound gaan we samen afstemmen op die verlangens, dromen en die prachtige kwaliteiten van jou. Ze mogen nu alle ruimte krijgen, ze mogen gehoord en gezien worden.

Neem jouw stralende plek meer en meer door stem te geven aan die dromen. Trek het leven aan dat tot op een diep niveau met jou resoneert. 

Ik deel je in deze masterclass mijn meest persoonlijke, krachtige practice. Eén die je vanaf nu met je eigen stem dagelijks kan gaan inzetten.

Ik wens je toe dat je mag stralen. Ik wens je toe dat je mag schitteren!

10

"Wauw! Wat een kanjer van een masterclass!!

 

Ik ben helemaal van mijn sokken geblazen (en heb nog maar 1 meditatie gedaan en 1 werkboek ingevuld)

Nu al enorm dankbaar 🙏🏻

 

Wat een kracht zit daarin, echt heerlijk."

Lize 

23.jpg