top of page
20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-

Sacred Sound

Morning Practice

Stel je voor dat je dagelijks iets beoefent, dat ervoor zorgt dat je in die dag meer vervulling, plezier, verbinding, vreugde, … ervaart.

 

Beeld je in dat er een mogelijkheid is, om dagelijks grondig en zeer krachtig je eigen Bron aan te spreken, te activeren, waardoor je meer vanuit overgave en vertrouwen in je leven staat.

 

Stel je voor dat je jezelf dagelijks verbindt met die versie van jou, die in diepe connectie staat met zijn/ haar essentie en innerlijke waarheid, waardoor je deze boodschappers als innerlijke kompas doorheen je dag en Leven geniet.

Beeld je in dat je nu contact maakt met je meest pure Zelf, waardoor je een intens gevoel van vrede, vervulling en ontroering ervaart. Want je komt thuis bij jezelf

20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-
Hey!

Ik ben Valerie.
Ik neem je heel graag mee op pad doorheen de wonderlijke wereld van de Sacred Sounds. 

Ik deel heel graag mijn Sacred Sound Morning Practice met jou, want het is mijn missie dat jij mag ervaren, via dit transformerende geschenk dat Sound is, wie je werkelijk bent.

Je hoeft hiervoor niets extra te doen. Het gaat over zijn en toelaten. Moeiteloos ontvangen. En opdagen.
 
Resoneert dit met jou? 
Dan hoor ik graag van je!
 
Liefs,
 
Valerie
Heb je soms wel eens last van gevoelens die blijven ‘plakken’, van het moeilijk kunnen loslaten van situaties zoals bijvoorbeeld conflicten, waardoor je eerder last ervaart van je fijngevoeligheid? 
Ken je het gevoel van druk bezig te zijn doorheen de dag maar niet echt verbonden te zijn met je essentie, waardoor je niet het gevoel hebt dat je aanwezig bent en werkelijk kan genieten van die dag?
 
Verlang je naar een verbinding met je eigen Bron maar lijkt die je te ‘ver’ weg of heb je het idee dat je hier eerst van alles voor moet kunnen alvorens deze pure staat te ervaren?
Sacred Sound
Morning Practice
Ik deel heel graag met jou:
  • Mijn meest persoonlijke en krachtige Sacred Sound Practice, die ik zelf toepas als meest innemende en transformerende tool voor die diepe connectie met mijzelf en het Goddelijke
  • Een practice die je gidst om in het nu af te stemmen op je huidige gevoelens, zonder ze weg te duwen en ze te veroordelen, maar ze liefdevol te omarmen waardoor je meteen meer vrede ervaart
  • Een practice die je moeiteloos en rechtstreeks verbindt met het licht van de Bron en je eigen essentie. Je kan dit meteen ervaren en ervan genieten. Het is zomaar beschikbaar wanneer je je laat leiden door wat er spontaan gebeurt
  • Een Sacred Practice die je dagelijks kan herbeleven, waardoor je niet alleen op korte maar ook op lange termijn de vruchten hiervan plukt. Denk maar aan samenwerken met je Hogere Zelf, dagelijks afstemmen op je essentie, ontvangen van inspiratie om bijvoorbeeld om te gaan met een bepaalde situatie ...
20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-
Deze Sacred Sound Practice is voor jou:
 
Wanneer je er klaar voor bent om je dagelijks te laten gidsen door het mystieke en vanuit overgave wilt leven
Wanneer je naar een zeer praktische en fijne tool verlangt die je helpt om om te gaan met je hoogsensitiviteit en het verwerken van prikkels 
 
Wanneer je je eigen spiritualiteit meer wilt leren kennen, omarmen en belichamen 
Wanneer je je open durft te stellen voor die diepere connectie met jezelf en je je hierdoor wilt laten verrassen 
Wanneer je een oprecht verlangen hebt naar een communion met de Bron in jou
Wanneer je een practice zoekt die je dagelijks kan toepassen om je dag stralend mee te beginnen. Zet letterlijk jouw toon van de dag!
Wanneer je een grote Ja voelt voor meer begeleiding en guidance vanuit je innerlijke waarheid en Hogere Zelf
Wanneer je bereid bent om de stap te zetten. En ik garandeer je, het 'opdagen', daar gaat het over. De rest volgt vanzelf! 

Praktisch

De Sacred Sound Morning Practice bestaat uit één video waar jij levenslang toegang tot krijgt.
Je hebt een kleine 20 minuten nodig om de hele practice te doorlopen. Je kan gewoon mee doen met mij tijdens het bekijken en beluisteren van de video.

Je kan de Sacred Sound Morning Practice dagelijks doen maar gerust ook enkele keren per week. Verwacht je aan een diepgaand en krachtig effect wanneer je er meermaals mee aan de slag gaat. 

Jouw investering is 33 euro inclusief btw.
bottom of page