top of page
20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-74.jpg

Jouw Gouden Stem
als het Medicijn


Free masterclass

Voor healers, mystici, coaches, therapeuten, teachers ... die willen transformeren met hun stem

Laat je voor altijd raken
door de meest betoverende ontmoeting met de Bron

Elke Jacobs

Mijn ziel vatte weer vuur. Geen verterend vuur. Wel een laaiend.
Celestial Singing in één woord? Simpelweg: Goddelijk. En heel warm aanbevolen.

Christine Van Roelen

Ik kan echt bij mijn essentie uitkomen. Dat zijn momenten van intense verbondenheid, je bent dan alles tegelijk, het allermooiste van het mooiste is nog een understatement.

Anke Tuerlinckx

Mijn ziel krijgt meer en meer ruimte om zich te laten horen. Het meest zotte is dat zelfs mijn innerlijke stem helderder is geworden. En ja... woorden zeggen niet genoeg, je moet het echt zelf voelen wat Celestial Singing met jou doet. ❤️
Welkom mooi Mens,
Als 17 jarig meisje had ik een onomkeerbaar visioen dat alles zou veranderen. Ik ontmoette de Gouden Stem en werd hierdoor oeverloos gezegend en geraakt. Deze wonderlijke aanraking is nooit meer gestopt en blijft me dieper en dieper bevrijden in alle thema's in mijn leven.
In deze gratis masterclass: Jouw Gouden Stem als medicijn leer ik je meer over de uitzonderlijke kracht en de impact van deze Stem als medicijn voor jezelf en ook voor jouw community.
Het is tijd dat ik je meeneem in dit verhaal en dat jij ook mag verwondert worden door dit Goud.
Laat het medicijn toe in jouw leven. Wordt een kanaal voor die Gouden Stem die jouw relaties, jouw praktijk, jouw community.... en zoveel meer mag zegenen, healen en tot in de diepte transformeren. 
Klaar om verrast te worden?
Benieuwd hoe dit voor jou van betekenis kan zijn?
Welkom in deze unieke & gratis masterclass Jouw Gouden Stem als medicijn
Woensdag 13 december om 19.30u &
Zondag 17 december om 11u 
Deze kostbare masterclasses geef ik 2 keer. Er zullen geen replays zijn. Ik kijk er onzettend naar uit je te verwelkomen en dit Goud met jou te delen.
Liefs, 
Valerie
 

20190924-SCHOEMAKERTine-Valerie-14LR.jpg

Dag mooie Ziel,

 

Ik ben zo blij dat ik je hier mag verwelkomen! 

 

Mijn naam is Valerie. Vurig gepassioneerd door de mystieke en wonderlijke kracht van de Gouden Stem. Dit medium is wonderlijk. Je mag het zien als jouw meest persoonlijke en intieme instrument om rechtstreeks met de Bron/ Source/ God... te verbinden in ieder moment.

Sinds jongs af aan ervaar ik de meest ontroerende verbinding met de Bron via mijn eigen Gouden Stem.

Dit begon reeds in mijn eerste levensjaren. Ondertussen ontwikkelde ik doorheen mijn toegewijde levenspad  mijn eigen methodiek: Celestial Singing. 

 

Mijn Gouden Stem transformeerde me tot een krachtig kanaal voor de Bron. Het is mijn roeping om je in te wijden in die wonderlijke wereld van de Gouden Stem, voor jezelf maar zeker ook voor jou community, zodat de Bron in, door en om je heen mag werken en je jouw community diepgaand mag zegenen met dit medicijn. Dit transformeert en verdiept absoluut jouw healing werk en de impact hiervan gaat ver voorbij wat we kunnen bevatten.

Mogelijks ben jij hier om mensen ook te raken met jouw stem. Er is een prachtige weg die voor je klaar ligt.

Welkom in deze gratis masterclass! 

 

Liefs,

 

Valerie

"Valerie is als een engel op aarde. Zo mooi zuiver en authentiek. Het mooie is dat ze ook haar menselijke kwetsbaarheden deelt waardoor er verbondenheid en herkenning is. Vanuit zo veel zachtheid heb ik me benaderd gevoeld in al haar filmpjes en live sessies. Ze is liefdevol en met oprechte aandacht. Ze is een inspiratiebron."

K. M.

Jouw Gouden Stem toont je meteen de weg naar de intieme verbinding met de Bron.
Het zoeken buiten je stopt. De innerlijke rijkdom openbaart zich. 

Het pad naar jouw bestemming ontvouwt zich. Het is heart- blowing, bevrijdend en absoluut het meest vervullende dat er bestaat.
bottom of page