top of page
transformatie.jpg
Icoon_goud_Tekengebied 1.png

the Celestial Singing Institute presents ...

Sacred Sound Temple & Mystic School 

For coaches, healers, teachers,...

Who want to master their Golden Voice as the medicine

to invoke powerful Healing and Transformation, serving their community 

Luister hier naar ook naar "Evocation"
uit het Celestial Sound Concert 2022

Dag mooie Ziel

Mijn naam is Valerie, 

Mysticus, zangeres, mentor en componiste, met ongelooflijk veel vuur voor Sacred Sound, en heel speciaal voor de stem. Daarnaast leef ik voor het realiseren van onze mystieke calling, én voor een vervullend leven dat tot tranen toe ontroert omdat we in volle overgave aan de Bron durven leven.

Ik geloof dat we hier zijn om het leven diep te ontvangen en er heerlijk van te genieten.  Het is wanneer we tot diep in onze cellen genieten dat Goddelijke inspiratie krachtig door ons stroomt. Net dit beweegt ons tot het belichamen van onze mooiste en meest dienstbare versie. To gracefully receive blessings and to abundantly bless our community 

Sinds een tijdje heb ik, na jaren mijn eigen methode in de wereld te hebben gebracht, met veel liefde het Celestial Singing Institute opgericht. Het is een eer om deze geboorte aan jou te mogen onthullen.

 

De Celestial Singing Methodology heeft doorheen de voorbije jaren al ettelijke keren bewezen dat het diep transformerend is voor iedereen die erdoor mocht aangeraakt worden.

Mijn visie deel ik graag met jou…

Wedding Thank You Card Photo-4.png

Astra vertelt...
 

Jouw werkwijze waarin je de overgave áán en samenwerking mét, het hogere, het goddelijke, … belichaamd schept een bijzondere, heilige, ruimte waar zoveel moois mag plaatsvinden.

Lieve Valerie, Wat jouw werk mij gebracht heeft, voelt moeilijk om écht over te brengen. Intiem, veelomvattend… Ik heb geen woorden die daar werkelijk recht aan doen. Gedragenheid, helderheid, rust, vreugde…dat allemaal, maar nog zoveel meer…

Poorten die open zijn gegaan, in mij, voor mij… Een krachtige, vreugdevolle stroom van licht, in mij, door mij… Helder zicht…

Zoveel dank daarvoor!…en ik verheug mij op het vervolg :)

Heel veel liefs 

 

Astra Bilgoe

1.png
6.png

Lisbeth deelt...

Het is een ervaring die je moet beleven! Het was een hemelse ervaring, niet te bevatten in woorden.

Bij Celestial Singing, gaat het niet over het vinden van je zangstem. Het gaat om het vinden van je innerlijke stem.

 

Tijdens Celestial Singing ontdekte ik niet alleen m’n innerlijke stem, ik vond ook m’n innerlijke ruimte.

Ik genoot van onbelemmerd dromen en van thuiskomen in m’n zielskracht.

 

Celestial Singing is prachtig, geweldig, hartverwarmend, ziel verwarmend, inspirerend, ongelofelijk mooi, zalig, wonderlijk, bevrijdend, prachtig, warm, deugddoend, vol met liefde,… Het ontbreekt me aan voldoende superlatieven, als ik hierover met anderen spreek, om Celestial Singing helemaal te beschrijven.

 

Lisbeth Peeters Coaching

De Celestial Singing Method is channeled & designed speciaal voor therapeuten, coaches, healers, (yoga-) teachers, singers... die zich toegewijd en dienstbaar willen inzetten voor hun community

 

Lees meer en ontdek of dit ook voor jou van toepassing is...

 

Binnen enkele jaren droom ik dat Celestial Singing geïntegreerd wordt door verschillende Healers & Teachers van deze tijd:  (energetisch) therapeuten, yoga teachers, zangers, coaches, ... zodat het wonderlijke medicijn van de stem zo veel mogelijk Zielen mag ontroeren en transformeren. 

 

Het is mijn missie om jou enerzijds op te leiden en in te wijden in de Celestial Singing Methode, en je anderzijds te gidsen om te leven in volle overgave en afstemming op de Bron. 

 

Hier kan jij een bijzonder deel van uitmaken. 

Je kan iedere opleiding als een toegewijde inwijdingsweg zien waarin jij geïnitieerd wordt om met de stem als helend medicijn te werken binnenin jouw omgeving. 

Jouw (huidige) praktijk/ onderneming krijgt daarnaast nog meer vorm, een raamwerk door het ontvangen van "my body of work" waardoor je jouw onderneming zal neerzetten op een hele unieke manier.

Je leert alles over de Sacred Voice en hoe je dit in jouw eigen werk kan integreren. Denk aan uitzonderlijke healings en transformaties, het altijd kunnen activeren van een zuivere verbinding met de Bron, een dienstbaar kanaal van Licht zijn,...  Je ontvangt prachtige tools om volledig in zuivere afstemming te leven vanuit overgave op de Bron.

5.png
3.png

Geïnteresseerd om je aan te sluiten in deze community van Healers & Teachers waar grootse mogelijkheden worden omarmd? 

 

Dit is veel meer dan het aanleren van een vaardigheid

Dit is het aanleren van een healing methodology die je in de eerste plaats zelf zal ontroeren en transformeren. Jouw bewustzijn over wie en waarom je hier bent wordt tot in het diepste van jouw wezen aangeraakt. Daarnaast ben je een instrument voor healing & transformatie voor jouw mensen tijdens het toepassen van Celestial Singing.

We werken steeds met de Abundance & Blessings van de Bron die ons gegund zijn en bouwen zo aan sterkere en duurzame fundamenten om een prachtige en vervullende toekomst te creëren, waar de middelen tot je komen om je grootste dromen waar te maken.

 

Binnen enkele jaren zal ik jullie zelf niet meer opleiden en begeleiden. Want dat doen dan de prachtige zielen opgeleid in het Celestial Singing Institute. Op dit moment kan je dus opgeleid worden door de grondlegger van deze unieke methode, ik verheug me om met jou te mogen werken.

 

Voel je nu dat dit jouw moment is?

 

In het voorjaar van 2024 gaan we samen op pad. Verwacht je aan een buitengewone, vervullende en transformerende reis,  Ik kijk naar je uit!

 

Liefs, Valerie

Als dit je wezenlijk aanspreekt.... 

23.jpg

Embodying Divine Intimacy

Is reaching the shores of your Heavenly Haven

Where your Soul feels replenished, rejuvenated, cherished and inspired

 

This is the Vision where you remember your Calling

These are the Celestial Realms where you feel Divine support

This is the Sacred Union that gives you the power to embody your Mission 

You have awakened to the great Healer & Teacher within

Healthy, radiant, vibrant, ecstatic, euphoric ...

 

Be like the Golden Fountain, with your fontanelles as a Sacred Crown

Receiving the Life Elixir from Source directly

Feeling tremendously blessed 

Blessing your community in return 

Wat Britt zegt

Dit is zo exact waar ik naar heb verlangd

Sinds jouw magische coaching Valerie, voel ik het vertrouwen in mezelf en mijn ondernemerschap exponentieel groeien.

“Exploden”

 

Ik zei het al 1000 keer en ga het wss nog 100000 keer zeggen:

 

Dit is zo exact waar ik naar heb verlangd, zo een true bezielde coach als jij. Zo'n wonderlijk voorbeeld van een magische ondernemer.

 

Dank je om jouw eigen pad zo trouw te volgen, de reikwijdte ervan is.. eindeloos!

Britt De Jonghe, Thuya

2.png
7.png

Anke vertelt ...

Mijn ziel krijgt meer en meer ruimte om zich te laten horen.

Celestial Singing heeft me enorm bewust gemaakt van mijn stem, mijn stemgebruik, of net wat ik niet zeg. Het ontdekken van mijn stem d.m.v. zang en geluid heeft energetisch zo'n impact op me gemaakt. Ik blijf nog steeds meer ontdekken, mijn ziel krijgt meer en meer ruimte om zich te laten horen. Het meest zotte is dat zelfs mijn innerlijke stem helderder is geworden. En ja... woorden zeggen niet genoeg, je moet het echt zelf voelen wat Celestial Singing met jou doet. ❤️

 

Anke Tuerlinckx, Psychic Sidekick

~ Je bent een Healer/ Teacher met uitzonderlijke gaven, fijngevoelig geboren met een roeping om zielen te raken met jouw missie én jouw stem

~ Je voelt tot in het diepste van je wezen dat je aangeraakt wilt worden door Sacred Sound

~ Je verlangt ernaar om jouw eigen Sacred Voice te ontmoeten en de transformerende impact diepgaand in jouw leven (en dat van anderen) toe te laten

~ Je bent klaar om volledig in afstemming op de Bron te leven en je te laten leiden door die krachtige, innerlijke verbinding 

~ Je voelt je aangesproken om voor mensen te zingen en met Sacred Sound te werken in verbinding met jouw community

~ Je wéét in je hart dat dit jouw volgende stap is 

~ Je hebt ervaren dat jouw Sacred Voice je rechtstreeks met de Bron verbindt en verlangt ernaar om dit dagelijks te ervaren,

To embody Divine Intimacy

20.jpg

Het Celestial Singing Institute instappen,

Is een Sacred Contract tekenen en kiezen om oeverloos gezegend te worden

Wonderlijke zegeningen die je voorgoed transformeren en die je zal doorgeven in jouw eigen werk met jou stem:

 

  • Het hosten van life changing Sacred Voice & Celestial Singing Retreats

  • Het aanbieden van uitzonderlijke begeleiding in jouw praktijk met jouw Sacred Voice 

  • Het geven van ontroerende en uitverkochte voice healing concerten  

 

Jouw vermogen tot intens genieten maakt je stralend… Dit wakkert jouw grootste inspiraties aan tot het volgen van en vormgeven aan jouw unieke roeping.  Als dit is waar je van gedroomd hebt ,

 

Meer over jouw mentor Valerie...

 

Valerie studeerde intensief Zang bij Annalivia Bekaert, Rahele Barzegari, Masha Vahdat, Marianne Svacek ... en Compositie aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen en Gent bij Wim Henderickx en Frank Nuyts.

 

Daarnaast behaalde ze verschillende opleidingen en diploma's in coaching, supervisie en teambegeleiding aan Hogent, en NLP opleidingen te Braindrums (Marc Innegraeve) en Arcturus (Eric Schneider).

~ Valerie gaf (voor de geboorte van Celestial Singing) zeer succesvolle stem- presentatie- & NLP coaching aan werknemers en CEO's van grote bedrijven. Hier begeleidde ze o.a. verschillende advocaten, politiekers, notarissen, ICT-ers om succesvolle presentatie's te geven (Janssens Pharma, Crowell & Moring, Contrast Lawyers, ...)

~ Meer dan 1000 mensen mocht ze diepgaand begeleiden met haar unieke Celestial Singing Methode voor healing en transformatie 

~ Ze werkt als zangeres en componist momenteel aan haar eerste album (in de studio), dit album zal midden, 2024 verwacht worden

 

~ Valerie is de creator (componist, zangeres en schrijfster) van het Sacred Sound Oracle dat ondertussen bijna 500 keer verkocht werd

 

~ Ze reisde van Zweden, naar Canada tot California om steeds haar dromen waar te maken en haar favoriete teachers te ontmoeten

Sacred Sound Oracle sfeerbeelden_low res online sRGB_c_The Fresh Light_074.jpg
Wedding Thank You Card Photo-9.png

Wat je mag verwachten als onderdeel van deze ervaring

~ 6 live Celestial Singing Practitioner Days  

Minimum 30 live studie-uren + 10 uren homework / self- practice over een periode van 6 maanden

Eén keer per maand komen we een dag samen en zal je begeleid & gecoached worden om te leren werken volgens de Celestial Singing Methode in intieme groep. De Practitioner is een opleiding van 6 maanden waarbij je de Foundations van Celestial Singing aangeleerd krijgt zodat je er voor jezelf en je omgeving mee kan starten.
 

Na iedere dag voel je je zo diep geraakt en neem je waar dat je straalt en schittert tot in al jouw cellen. Diepgaand werken met de Celestial Singing Methode transformeert je hele lichaam en ervaring tot in alle vezels van je lijf. Hierdoor neem je vanuit deze nieuwe ervaring jezelf en jouw omgeving waar.

Dit brengt voor jou altijd grootste inspiraties & awakenings met zich mee over waar jij bent en wat je nodig hebt om de volgende impactvolle stap te zetten.

 

Ontvang uitzonderlijke begeleiding bij het onthullen van jouw Sacred Voice, het belichamen van de Celestial Singing Method en het wakker worden van de Voice Healer in jou.

 

Dit zijn Sacred Celebrations, altijd gedragen door de Bron, die jouw hele energie en wezen aanraken en diepgaand transformeren. 

 

Ik ben hier helemaal aanwezig, ten dienste van jou, als een zuiver kanaal, om jou te inspireren om voluit in overgave te leven en met jouw stem te werken op jouw unieke levenspad. Je bent daarom in de beste handen. Nadien kan je niet anders dan deze impactvolle dagen te laten nazinderen en resoneren in jouw omgeving, op jouw eigen en unieke manier. 

Ik zal je altijd herinneren aan jouw grootsheid, jouw meesterschap, jouw zone of genius, en de Awakened Teacher binnenin jou. Mijn missie, to awaken the mystic Healer & Teacher within,  mocht ik in 2017 zelf realiseren tijdens mijn reis naar California. 

 

Na iedere dag voel je je diepgaand aangeraakt, voel je je helder, vibrant & radiant en totaal geïnspireerd om jouw unieke stem verder de wereld in te laten stromen... 

 

Als je gedroomd hebt dat deze opleiding en kans op jouw pad mocht komen, klik dan hieronder of boek jouw call om samen af te stemmen 

Diepe limiterende overtuigingen zijn geshift, ik heb meer vertrouwen in mijn hogere wijsheid, en heb ik meer helderheid en enthousiasme over hoe ik mijn praktische leven vorm kan geven.

Bij Valerie in de stralende cirkel stappen is voor mij een grootse ervaring geweest die ik iedereen toewens. Ik voelde me in de groep ontzettend vrij en veilig om gevoelens, vragen en ervaringen te delen. Valerie bracht veel licht in de vragen die ik al jaren had. Het commitment van haar is zo hoog en haar antwoorden gaven me keer op keer inspiratie, openingen en moed om mijn eigen pad met hogere toewijding en helderheid te bewandelen.

 

Valerie is een kanaal van licht en wijsheid, maar ze wijst je ook de weg hoe je je dromen en inspiraties praktische vorm kan geven. Mogen meekijken hoe Valerie zelf haar leven inricht en leren hoe je intuïtie en inspiratie vertaalt naar tastbaar en gegrond handelen heeft me een nieuwe helderheid gegeven die ik miste als ik iets praktisch moest uitvoeren. Diepe limiterende overtuigingen zijn geshift, ik heb meer vertrouwen in mijn hogere wijsheid, en heb ik meer helderheid en enthousiasme over hoe ik mijn praktische leven vorm kan geven.

 

Het was niet weer zo maar een

cursus, het was een helende en transformerende reis die ik met veel dankbaarheid en plezier heb mogen ervaren.   

Elise Koolmees (Riverland Rose Alchemy)

Wedding Thank You Card Photo-11.png
Wedding Thank You Card Photo-10.png

Het traject in één woord? Simpelweg: goddelijk. En heel warm aanbevolen.

Inschrijven voor Celestial Singing was een intuïtieve keuze. Ik wìst gewoon: deze opleiding gaat me iets brengen, al wist ik op dat moment nog niet precies wàt. Het werd voor mij een boeiende en diepgaande ontdekkingsreis in de wereld van de gouden vrije stem. Ik kwam er thuis.

 

Valerie werkt heel begeesterend. Mijn ziel vatte weer vuur. Geen verterend vuur. Wel een laaiend.

 

Ik integreer de methode uit het traject in mijn lessen, cirkels en workshops.

 

Dankjewel, lieve Valerie, voor je prachtige (stem)werk, voor je bereidheid om jouw goud te delen met de wereld. Wat je brengt is van onschatbare waarde.

Elke Jacobs, Moesha

Online Celestial Singing Academy 


In de loop van de voorbije jaren heb ik al mijn kennis en gouden inspiratie verzameld in een gouden academy. Deze bestaat uit een bibliotheek van meer dan 12 uitgebreide modules (+ 50 uren aan audio’s, video’s, … +   Sacred Masterclasses boordevol krachtige en life changing channelings & teachings die je diepgaand zullen raken en inspireren op het pad van bevrijding. Je kan helemaal op je eigen tempo en naar eigen believen je laten onderdompelen en ontroeren door al dit goud dat voor je klaarstaat. Een onmisbare gids op jouw Celestial Singing Journey.

Sacred Certification & Celebration

 

Na iedere ronde (per 6 maanden) is er een Sacred Certification & Celebration, zodat jij erkend en gevierd wordt in de inwijdingen die je hebt ontvangen en het meesterschap dat je verkregen hebt. Je ontvangt het officiële Celestial Singing Practitioner certificaat waarbij je ook een duidelijk raamwerk hebt meegekregen (tijdens de 6 maanden ) hoe je de Celestial Singing Method kan integreren en toepassen 

 Als je voelt dat je hier zo lang naar verlangd hebt:

Bonus voor jou: alle Celestial Singing for Healing (avondreeks live) tijdens jouw deelname

3 avonden per maand komen we samen te Deurne Zuid. Voor jou zijn dit 18 live uren aan prachtige, helende en transformerende Celestial Singing ervaringen die je als cadeau ontvangt. Stem je graag af over de mogelijkheden? Boek hier jouw call >>>>>> 

Optioneel 

 

6 of 12 extra online mentor calls van 1,5 uur over een periode van 6 maanden 

Bonus 2 voor jou: Bestel je 6 mentor calls? Krijg erbovenop 6 calls cadeau. Zo geniet je van 12 calls over de periode van 6 maanden (2 calls per maand naast de live dagen).

 

Thema's die aan bod komen tijdens de live dagen en de calls: 

Persoonlijke begeleiding in je proces, Q & A, Channeling, Sacred Sound Practice, ....

Stem Onthulling ~ De stem is al vrij 

Naast de channeling duiken we tijdens deze persoonlijke en intieme mentor calls dieper in op de stappen die jij droomt om te zetten binnenin jouw onderneming en leven.

 

Je bent hier niet om op dezelfde plek te blijven maar om je diepgaand te laten aanraken door deze wonderlijke teachings. Dit kan niet anders dan een grootse impact hebben op hoe jij nu voluit jouw missie wilt leven en hiervoor wenst op te dagen. Je bent bereid om jouw comfort zone te verlaten om prachtige groei toe te laten. We kijken samen naar welke stappen jij nu kan zetten om die next level versie van jezelf te omarmen en neer te zetten binnenin jouw leven én jouw business.

2.png
transformatie.jpg
4.png

Jouw opties.

Initiation 1: Celestial Singing Licensed Practitioner

Self-mastery Celestial Singing/ 6 maanden 

Termijn betaling mogelijk in 6 termijnen aan 390 excl. btw of

€2222 excl. btw:  ( pay in full ) + private 1 -1 session cadeau 

(Optioneel mentor calls, 6 (+ 555 excl btw) of 12 (+1111 exl.btw) 

TIJDELIJKE BONUS: BESTEL 6 MENTOR CALLS én krijg er 6 CADEAU

Meld je hier aan  voor een vrijblijvende kennismaking >>> of 

Initiation 2Celestial Singing Licensed Master 

Embodying the Celestial Singing Method for Healing/ 12 maanden 

 

Termijn betaling mogelijk in 12 termijnen aan 390 excl. btw

€4444 excl btw ( pay in full ) 2 private 1 -1 sessions 

Als je hier het antwoord ziet naar de stap die je zo graag wilt zetten;

Meld je hier aan >>>> 

Initiation 3 Celestial Singing Licensed Teacher

Embodying the Celestial Singing Method for Teaching / 18 maanden

(+ prachtig BONUS aanbod t.w.v. 5K)

Enkel op aanvraag

Wanneer je droomt om Celestial Singing door te geven in jouw onderneming en mensen mee op te leiden

(en ook mogelijks binnenin het Celestial Singing Institute):

Meld je dan hier aan voor een gesprek:  Ik plan hier mijn ontmoeting >>>


Deelnemen aan het Celestial Singing Institute maakt je niet alleen een Voice Healer/ Teacher en een meester of leraar in dit vak,

het maakt je ook een betere performer on stage, en geïnspireerd spreker,

waardoor je onderneming groeit op manieren die je je nog niet kan voorstellen.

Lees hier het o.a. het verhaal van Jasmien van MASJIEN die als beste spreker werd uitverkoren na onze samenwerking 

Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

5.png

WAUW, Celestial Singing is zoveel meer nog dan ik verwachtte!

Voor altijd in mijn hart! Shalom! 

Ik kan echt bij mijn essentie uitkomen. Dat zijn momenten van intense verbondenheid, je bent dan alles tegelijk, het allermooiste van het mooiste is nog een understatement.

 

Wat jou betreft wil ik even zeggen dat je echt authentiek bent, jij ademt Celestial Singing, je weet steeds waarover het echt gaat en jouw begeleiding is goud waard. Je weet altijd de juiste vragen te stellen en laat het ons zo zelf ontdekken. Zo waardevol! Jij bent goud waard! Met je prachtige stem weet je iedereen te raken en mee te nemen op reis, de reis naar binnen. Ik kan het echt iedereen aanraden dat op zoek is naar meer diepgang in hun leven!

Christine Van Roelen

6.png
7.png

"Allerliefste Valerie,

Een intense wow. Ik heb jouw boodschap en steun gevoeld in al mijn cellen en in woorden is het niet uit te drukken welke mate van dankbaarheid ik in mijn hart voel.

 

Ik realiseer me welke mate van verantwoordelijkheid het delen van spirituele kennis met zich meebrengt.

 

In mijn ogen lieve Valerie, voer je het spirituele werk op het allerhoogste niveau op een excellent niveau uit.

Echt waar. Intuïtief voel en zie ik wat je weet klaar te spelen. Het lijkt alsof je het moeiteloos doet, maar het werk wat je doet vraagt zoveel toewijding, kracht, een zuiver hart en zoveel kennis. Jij bent hiervoor geboren en ik ben zo dankbaar dat jouw aanbod op mijn pad kwam.”

Annemarieke 

Jasmien van MASJIEN werd uitverkoren, na onze samenwerking,

tot beste spreker van het event FASHION TALKS 

Ik kreeg niet wat ik verwachtte, maar veel meer.

 

Ik was op zoek naar een training om mijn presentatie skills bij te schaven naar aanleiding van een presentatie die ik moest geven op mijn werk en zo ben ik bij Valerie terecht gekomen.

Ik kreeg niet wat ik verwachtte, maar veel meer. Valerie werkte heel persoonlijk met me op de achterliggende zaken zoals zelfvertrouwen en omgaan met perfectionisme. Helemaal niet waaraan ik dacht te gingen werken, maar veel zinvoller dan waarvoor ik eigenlijk kwam!

Tijdens mijn speech bleef ik erg gefocust en in het moment, maar kon ik toch de mensen in het publiek aankijken, herkennen en toespreken zonder dat me dat afleidde of van de kaart bracht.

Vooral erna kreeg ik erg veel positieve, maar vooral ook de juiste feedback: dat ik mensen heb weten te raken, dat sommige zaken best wel hard aankwamen en ik hen had wakker geschud, maar ook dat ze met een positief gevoel achter bleven en helemaal klaar waren om zelf actie te nemen, geloofden dat ze zelf een steentje konden bijdragen aan een meer duurzame mode-industrie. Dat waren ook de doelstellingen die Valerie en ik samen hadden gedefinieerd.

Jasmien van MASJIEN met Close the loop

9.png
bottom of page