top of page

Celestial Singing Foundations

Buitengewoon genieten

Vurig leven 

Dagelijks Divine Intimacy  

...

Sacred Sounds for a Sacred Life

Listen here to "Evocation"
00:00 / 02:00

"Valerie is als een engel op aarde. Zo mooi zuiver en authentiek. Het mooie is dat ze ook haar menselijke kwetsbaarheden deelt  waardoor er verbondenheid en herkenning is. Vanuit zo veel zachtheid heb ik me benaderd gevoeld in al haar filmpjes en live sessies. Ze is liefdevol en met oprechte aandacht. Ze is een inspiratiebron."

K. M.

Celestial Singing is niet zomaar een zingen,

het is het verdiepen van de relatie met jezelf,

een bewust samen zijn met en het steeds opnieuw

ontmoeten van jouw ziel, jouw Essentie.

"Ooh Valerie, ik ben zoooo dicht bij dit traject (geweest). Ik heb er zooo veel deugd, troost en houvast aan! Wat een prachtig traject is dit! Het lijkt een beetje alsof met dit traject alle 'zoeken' en 'willen vinden' in nog-maar-eens-nieuwe cursus of boek of...rustig is geworden.
Er is geen eindpunt... Noch aan het leren en leven ...noch aan jouw/ons traject (zoals je al zei in de laatste masterclass)... Ik voel me gesteund... Dank je dank je dank je ❤"

 

Maggie

Mystic Energy Mastery-26.png

Na Celestial Singing Foundations

∞ Belichaam je Divine Intimacy

∞ Geniet je diep van Sacred Euphoria, als gevolg van deze versmelting  

Raak en ontroer je mensen met jouw zuivere stem

∞ Voel je je jouw wezen schitteren van zuiver Licht 

∞ Channel je krachtig jouw gouden stem in volle overgave en vertrouwen

∞ Ervaar je hoe jouw lichaam een uiterst effectief voertuig is voor Healing en Transformatie 

∞ Ben je één met jouw innerlijke waarheid en wijsheid

∞ Begrijp je hoe je jouw hartsverlangens manifesteert met en dankzij Sacred Sound

∞ Voel je je helemaal verbonden met jouw vurige missie 

∞ Leef je geïnspireerd door de stem van jouw Ziel

Stroomt jouw stem vrij als een gouden rivier 

Zegen je jezelf met Sacred Sound

Ben je ingewijd in de wereld van Sacred Sound en de krachtige werking hiervan.

Verwacht je je aan een leven met meer verwondering, ontroering en vervulling

* Celestial Singing Foundations is een onderdeel van het Celestial Singing Institute. Na de Foundations kan je heel goed inschatten of je verder wilt doorstromen naar Practitioner, Master of Teacher binnenin het Institute. Je krijgt dan binnen een bepaald termijn na inschrijving jouw inschrijvingsgeld terug wanneer je upgrade in het instituut.

Ontvang tools voor healing, vreugde en transformatie

waar je de rest van je leven de vruchten van plukt 

en blijvend van geniet!

14.jpg
20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-61.jpg

  Celestial Singing 
  Fo
undations  

Wat je ontvangt en mag verwachten als onderdeel van deze experience

 Vurige Celestial Masterclasses

We komen 5 keer live online samen voor deze krachtige masterclasses (buiten de zomervakantie 

​Verwacht je aan "Channeling" van zeer krachtige energie in de vorm van vurige teachings die je tot in alle vezels van je lichaam raken. We werken met Sacred Sound, reizen doorheen de tijd voor diepgaande healings en richten ons steeds op je grootste dromen. 

Deze sessies zinderen stevig na ...

 Je verlaat deze masterclasses steeds totaal geactiveerd, bijzonder geïnspireerd en getransformeerd ! 

 


Toegang tot de Celestial Academy 

 

Deze kostbare bibliotheek (meer dan 12 modules) bestaat uit ontzettend veel resources die ik speciaal voor je maakte zodat je dagelijks kan opgeladen worden met hele krachtige teachings in de vorm van:

 

 1. video's,

 2. audio's,

 3. werkboeken

 4. meditaties

 5. ...

 

Klik hier om meer modules te bekijken.

Wanneer je instapt in de Foundations krijg 6 maanden toegang tot het traject. Wanneer jouw traject overlapt met eezomervakantie krijg je die twee maanden extra toegang.

Celestial Circle ​​

 

 

Je gaat deze reis niet alleen. Je bent steeds verbonden met andere gelijkgestemde Zielen. 

In deze besloten en online community krijg je de kans, wordt je vrijblijvend uitgenodigd om jouw ervaringen te delen, te verbinden.

INVESTERING

1111 euro excl. btw

104 excl. btw PER MAAND**
**Berekend op 12 maandtermijnen

FAST ACTION BONUS 

Inschrijven binnen de eerste 48 u:

Je krijgt Always Follow Soul erbij!

Dit is een kostbaar traject met meer dan 15 meditaties om te leven vanuit

vertrouwen in de guidance van jouw Ziel en de bevrijdende impact hiervan te ervaren

3.png

Lieve Jij, 

De deuren om in te schrijven zijn aan deze voorwaarden één week open.

Zit je nog met iets? Zou je me eerst nog iets persoonlijk willen vragen alvorens de stap te zetten of is er iets dat je wilt delen? 

Ik hoor graag van je!

Ik ben speciaal deze week extra bereikbaar op Instagram en Facebook. Wanneer je me hier bericht met jouw boodschap krijg je heel vlot aan antwoord in de vorm van een spraakbericht.

Heb je geen Social Media? Stuur me dan gerust een mailtje! 

Veel liefs,

Valerie

20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-
IMG_4567.HEIC

Levenslang toegang tot de

Celestial Singing Academy

Je krijgt zolang het traject bestaat, en ik heb nog heel veel zin om er jaren voor te gaan, toegang tot de hele academy én alle upgrades! Meer dan 12 uitgebreide modules staan alvast voor je klaar!

Deelnemers uit Celestial Singing laten weten dat ze bepaalde modules soms verschillende keren herhalen, om steeds weer dieper meesterschap te krijgen over bepaalde thema's. 

Voel hoeveel kracht en ondersteuning het jou mag brengen dat je hier steeds weer mag naar terugkeren wanneer je hier behoefte aan hebt.

Sacred Sound Oracle sfeerbeelden_low res online sRGB_c_The Fresh Light_280.jpg

Sacred Sound Readings 

Masterclass

Jouw stem heeft een ontzettend scheppende kracht. Wanneer je iets uitspreekt komt het in de vorm. Wacht tot je zuivere intenties aan Sacred Sounds gaat koppelen...

 

In deze magische workshop leer je:

 • Een puur en zuiver kanaal te zijn waardoor boodschappen vanuit de Bron moeiteloos door je zullen stromen 

 • Af te stemmen op de Bron met jouw Sacred Voice en helder waar te nemen hoe de Bron met jou communiceert 

 • De stem van jouw mind te onderscheiden van de stem van jouw Ziel en hoe jouw Ziel tot je communiceert 

 • Jezelf en de kaarten te zuiveren en reinigen waardoor je nog beter de boodschappen kan en zal ontvangen

 • Samenwerken met jouw spirit guides en boodschappen van jouw guides te ontvangen tijdens de leggingen, je doet dit niet alleen en jouw support team staat voor je klaar!

 • Unieke, inspirerende & intuïtieve tools om jouw readings te bekrachtigen voor meer magie en wonderen voor zowel jezelf als de anderen waarvoor je readings doet

 • Te vertrouwen op de guidance die je krijgt omdat je je zo in tune voelt met jouw Ziel

"Ik heb geleerd de heelheid in mijzelf te voelen"

 

 

"Het Celestial Singing traject is een prachtig traject waarbij je leert aanwezig te zijn bij alles wat er op dat moment is. Vanuit de klank mag je jezelf helemaal ontmoeten. Je komt in contact met je ware essentie. Het traject neemt je mee in de verwondering wat klanken met je doen. Daarnaast heb ik leren vertrouwen op wat komen gaat en me daar aan overgeven. Dat wat er is, laten ontstaan.  

Het hele traject heeft mij gebracht dat is ik weer in contact mocht komen met mijn ware essentie. Ik heb geleerd de heelheid in mijzelf te voelen. Door dit alles ervaar ik dat er ruimte is vrijgekomen. Ruimte om mijn waarachtige plek ik te nemen en me te leiden door dat wat er is"

Marjanne

Hoor het eens
van Laura

Ik schrijf me in

Celestial Singing

INVESTERING

1111 euro excl. btw

104 excl. btw PER MAAND**
**Berekend op 12 maandtermijnen

 

"Ik kan zo nu en dan echt bij mijn essentie uitkomen. Dat zijn momenten van intense verbondenheid, je bent dan alles tegelijk, het allermooiste van het mooiste is nog een understatement." Christine

"Allerliefste Valerie,

Ik wil even vertellen dat ik zo dankbaar ben dat onze wegen elkaar gekruist hebben EN dat ik besloten had om mij in te schrijven voor het Celestial Singing traject! Ik was in eerste instantie op zoek naar een ‘cursus’ om te zingen op een juiste manier, niet technisch juist maar vanuit mijn ware inhoud, vanuit mijn voelen. Toen kwam ik jouw traject tegen (‘cursus’ is echt niet het juiste woord), en WAUW, het is zoveel meer nog dan ik verwachtte!

 

Ik zag er een beetje tegenop dat het online was maar daar werd ik al helemaal verrast, ik had totaal geen idee dat je door de pc zoveel verbondenheid kon voelen! Ik ben meermaals helemaal ontroerd geweest bij de samenzangen.

 

Zo werd er ook een stukje aangeraakt waar ik nooit eerder bij geraakt was. Mijn gekwetste kind was mij al bekend maar had haar nog nooit eerder echt gevoeld, ik kon plots voelen wat zij allemaal had meegemaakt. Sinds dat moment, dat moment van door de bodem vallen, is er een helingsproces op gang gekomen.

 

Ik wil jou ook nog eens extra bedanken omdat je mij na dat moment ook wel echt opgevolgd hebt en mij tools hebt aangereikt. Het traject gaat voor mij niet meer zozeer over ‘juist’ zingen maar het is echt een innerlijk transformatieproces geworden. Ik kan zo nu en dan echt bij mijn essentie uitkomen. Dat zijn momenten van intense verbondenheid, je bent dan alles tegelijk, dat is iets wat uw persoonlijkheid overstijgt, dat is niet met woorden te beschrijven, het allermooiste van het mooiste is nog een understatement.

 

 Wat jou betreft wil ik even zeggen dat je echt authentiek bent, jij ademt Celestial Singing, je weet steeds waarover het echt gaat en jouw begeleiding is goud waard. Je weet altijd de juiste vragen te stellen en laat het ons zo zelf ontdekken. Zo waardevol! Jij bent goud waard! Met je prachtige stem weet je iedereen te raken en mee te nemen op reis, de reis naar binnen. Ik kan het echt iedereen aanraden dat op zoek is naar meer diepgang in hun leven!

Voor altijd in mijn hart! Shalom! "

Christine

Q & A's

Hoeveel tijd ben ik er best mee bezig? ​

Ik nodig je uit om helemaal jouw gevoel en verlangen hierin te volgen. Van enkele  deelnemers vernam ik dat het fijn is om er minstens wekelijks een uur voor te reserveren. (Meer mag natuurlijk ook).
Je hoeft er niet perse een uur of een bepaalde tijd mee bezig te zijn maar het is fijn als je tijd reserveert voor jezelf. Zie het als een prachtige en wekelijkse, dagelijkse ... ontmoeting met jouw Ziel. En het verdiepen van de relatie met jezelf.
Er is hier niemand die achter je veren gaat zitten om te vragen of je al iets hebt bekeken. Die verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jou. Het is ook fijn om voor jezelf af en toe een rustweek in te plannen. Je mag het zo nu en dan helemaal loslaten. Ook dat zal je totaalervaring optimaliseren. Dit zijn richtlijnen, volg aub je gevoel en wat je zelf prettig vindt. 


Wil dat zeggen dat ik alles moet plannen? Ik leef liever volgens mijn flow.

Nee, zeker niet! Dat is net het voordeel van een online academy. Je volgt het helemaal op je eigen tempo. Maar het is belangrijk om voor jezelf te weten of je er werkelijk toe komt. Als je nu al voelt dat je geen tijd/ ruimte voor jezelf wilt reserveren dan is dit programma niet voor jou.


Hoe werkt jouw persoonlijke begeleiding? 

Tijdens het kijken van de masterclasses kan je steeds jouw vragen insturen. Heb je daarnaast een vraag tijdens het doorlopen van het traject? Zet deze zeker op mail en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!


Volg je ons ook op in de Celestial Circle? 
 
Deze circle is er helemaal voor jou en voor jullie. Je kan heel gemakkelijk verbinding maken met andere deelnemers, horen hoe ze oefeningen ervaren, zien waar ze mee bezig zijn en delen wat je graag te delen hebt. Het is net een uitnodiging om jouw stem meer en meer toe te laten en je de vrijheid te geven jouw waarheid te spreken. Ik lees wel alles zeker ook mee en zal waar ik kan ook reageren! 

Heb je vragen rechstreeks aan mij gericht?  Neem deel aan de masterclasses waar je persoonlijk met mij in contact gaat en waar er ruimte is voor Q&A.  Ik kom steeds zo snel mogelijk bij je terug. 
 

Ik voel wat weerstand bij een traject online volgen. Gaat er niet heel wat verloren dat je in real live wel ervaart?  
 
Online een traject volgen is anders dan fysiek samenkomen. Daarom zeker niet minder waardevol. 
Het gaat hier écht om jouw unieke stem en om die stem van jou meer en meer de ruimte te geven om er te mogen zijn! Om plaats in te nemen. Wanneer jij jouw stem toelaat gebeurt dit elke keer in real time en live! Dus je ervaart de vibraties, je ervaart de trillingen, je beleeft het helemaal! 
Daarnaast kan je echt alles afstemmen op je eigen agenda. Je kijkt, luistert, zingt, schrijft, mediteert wanneer jij er ruimte voor kan en wil maken.
 
 
Is Celestial Singing een zangtraject of is het veel meer dan een zangtraject? 
 
In het Celestial SInging traject zal het altijd gaan over de relatie met jezelf, de relatie met jouw Ziel en die relatie met jezelf helemaal verfijnen. De stem staat symbool voor de boodschapper van jouw dieperliggende en innerlijke waarheid. Door jouw stem in het traject meer ruimte te geven, op een moeiteloze wijze en zonder druk en inspanning, ga je automatisch heel subtiel en fijn waarnemen wat de vibraties in jouw lichaam teweeg brengen. Je gaat meer en meer dankzij het traject in 'afstemming' leven met jezelf, je lichaam, de boodschappen in je lichaam en dus je innerlijke waarheid. 
 
De verschillende modules gaan je begeleiden om om te gaan met die fijngevoeligheid, je uit te nodigen hoe dieperliggende delen van je zachtes toe te laten, te omarmen, te healen en transformeren. En om via Sounds een prachtige innerlijke beweging naar je Essentie uit te nodigen. Onomkeerbaar en krachtig.

Zie het als een coachingstraject waarin je heel veel of nog meer over jezelf te weten gaat komen. En jouw stem die moeiteloos meer en meer vrij zal klinken krijg je als een prachtig en onvermijdelijk cadeau erbij!
 
 
Kan je iets meer vertellen over de academy? Hoe ziet het eruit en hoe gaat het in werking?
 
Bij de aanvang van het traject krijg je toegang tot alles modules. Je krijgt een duidelijk overzicht de modules helemaal op je eigen tempo doorlopen. 
 
Iedere module bestaat uit één of meerdere video's waarin ik uitleg geef en waarin we meteen ook al samen gaan zingen. Je krijgt oefen-audio's om de inzichten toe te passen en te integreren, werkboeken die je mag uitprinten en invullen en meditaties die je kan beluisteren op een rustig moment. Vervolgens deel je wat je wilt met elkaar in de besloten online Facebook groep Celestial Circle.
 
Het is fijn dat je de meditaties met een hoofdtelefoon of met oortjes kan beluisteren, zo kan je de klanken nog meer toelaten. Tijdens de video's en oefen- audio's zing je hoogstwaarschijnlijk mee. Hier zou ik dan geen hoofdtelefoon gebruiken want het is belangrijk dat je jezelf goed kan horen. Je kan wel de audio verbinden met externe speakers bijvoorbeeld. 
 
 
Ik heb jammer genoeg al vaak last gehad van heesheid, stemknobbels en stemproblemen. Is er genoeg begeleiding zodat ik zeker mijn stem niet verder forceer?
 
 
In de hele academy zal je uitgenodigd worden om alles van druk en spanning los te laten tijdens het zingen en oefenen. Ik heb het geluk dat ik zelf gezegend ben met een een prachtige methode: de methode van de stemonthulling, die helemaal uitgaat van het toelaten van de stem in plaats van het vormen van de stem. Alle vormen van inspanning om de stem te laten zijn overbodig en hier wordt je door mij elke keer aan herinnerd. Daarnaast is het belangrijk dat je zelf heel goed gaat voelen waar je opspant tijdens het zingen/ spreken. Wanneer je dit waarneemt en je het zelf nog niet kan ontspannen mag je me meteen een bericht sturen. Dit soort vragen beantwoord ik steeds zo snel mogelijk met een audio zodat je opnieuw mijn stem kan horen en de begeleiding kan ontvangen. Je kan dus gerust inschrijven en ik geef je graag het vertrouwen dat deze methode je echt zal helpen om een zo gezond mogelijke spreek- en zangervaring te beleven. 
 
Ik hoor van mijn klanten van de voorbije jaren dat ze niet tot nooit meer hees zijn na het integreren van de  oefeningen, dat ze minder tot geen last hebben van slijmen en verstoppingen in de sinussen en dat ze moeiteloos hoog zingen omdat ze niet meer drukken op de stem en weten wat ze wel mogen ervaren tijden het zingen en spreken
 
 
Moet ik ervaring hebben met zingen? Ik zing bijna nooit en durf ook niet zingen. Voel vaak schaamte bij het zingen
 
 
Nee zeker niet. Je wordt helemaal begeleid en mag zogezegd van 'nul' beginnen.  Vaak zijn gevoelens van schaamte of de angst om afgekeurd te worden remmers op het vrij en spontaan uiten van onze stem en onze boodschap, of dat nu al sprekend of al zingend is. 
In dit traject wordt er ruimte gemaakt om hier mild en liefdevol naar te kijken en op eigen bewging in bewiging te komen. 
 
 
Ik heb al veel ervaring met zingen. Zal ik nog bijleren en wat maakt dit traject anders?
 
 
Zeker en vast! Ik begeleid al jaren ervaren zangers en ze zijn steeds verrast over de methode van de stemonthulling en mijn persoonlijk aanpak. Ik deel in Celestial Singing mijn eigen pad en leer je alles over hoe je jouw gouden stem meer kan onthullen. Je zal nog vrijer, nog zuiverder en met nog minder moeite zingen. Je zal dit vrij snel ervaren nadat je de basisoefening begint toe te passen.
Het is uniek traject dat zingen en bewustwording over jezelf combineert. Zingen als een metafoor voor een leven vanuit moeiteloosheid en zuivere afstemming op de Bron in jou. We gaan ook afstemmen op jouw diepste zielsverlangens, grootste dromen en jouw missie die meer en meer plaats mogen krijgen in jouw leven zodat jij jouw stralende plek nog meer mag gaan innemen.

Het vraagt financieel wel wat van me. Hoe weet ik dat ik mijn investering hier uit haal?

Sta even stil bij wat het jou allemaal gaat brengen wanneer jij met volle commitment JA zegt tegen deze reis van transformatie. Wat levert het jou op? Op korte maar zeker ook lange termijn? In je werk, je relaties, naar het leven van je missie ... Wat is jou dat waard? 
En stel je even voor dat je het laat voor wat het is. Dat je de investering niet maakt. Wat zou dit je kosten? 
Jouw innerlijke stem heeft altijd het juiste antwoord.
 

"Tijdens het traject zette ik stapjes richting wie ik ECHT ben."

 Griet, zangeres en zangcoach

"Ik botste heel toevallig op Valerie’s instagram-account. Ik kan me niet goed meer inbeelden hoe ik er precies bij belandde en dat alleen al doet me vermoeden dat ik er misschien toch niet helemaal toevallig bij terecht kwam . Haar account en haar traject was iets wat ik ‘moest’ ontdekken. Toen ik voor het eerst over haar Celestial Singing traject las wist ik onmiddellijk dat ik dit wilde volgen. Ik herinner me nog dat ik meteen een smsje stuurde naar een vriendin met de opmerking: Waw, dit is toch echt iets voor mij? 

 

Ik begon aan het traject als zangeres, zoekende naar verdieping. Ik voelde al langere tijd dat ik voorbij de ‘standaard zangtechniek’ wilde kijken. Ik volgde verschillende jaren zangles en had al heel wat bagage. Maar toch had ik het idee dat ik iets miste. Nu ik volop in het Celestial Singingtraject gedoken ben besef ik eens te meer dat ik de connectie mistte tussen mijn hart en mijn stem. Valerie heeft me via het traject enorm geholpen om deze connectie terug te maken. Haar oefeningen zetten een bewustzijn in beweging dat me niet alleen anders deed zingen maar ook inspireerde om (terug) muziek te schrijven. 

 

Het Celestial Singing-traject gaat echter niet alleen over de stem. Het is onwaarschijnlijk wat je kan ontdekken en losmaken in jezelf aan de hand van klank. Tijdens het traject zette ik kleine stapjes richting wie ik ECHT ben. Valerie noemt het ‘je essentie’ en het is magisch om met deze plek in jezelf contact te maken. Ze begeleidt je op een heel open en zachte manier hierdoor. De oefeningen zijn gevarieerd en behapbaar. Zo heb ik het graag. Het is ook héél fijn om na elke oefening even te laten weten in de facebookgroep hoe je ervaring was en nog fijner om te ervaren dat Valerie bijna elke keer ondersteunende en oprecht geïnteresseerde feedback geeft. Dat brengt me ertoe om af te sluiten met de boodschap dat het duidelijk voelbaar is dat Valerie dit traject creëerde vanuit haar hart. Het is een fantastische, begeesterde begeleidster die iets ongelofelijk moois in de wereld zet."

Griet, zangeres en zangcoach

Celestial Singing
 

1111 euro excl. btw

104 excl. btw PER MAAND**
**Berekend op 12 maandtermijnen

 

bottom of page