top of page
20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-74.jpg

Celestial Singing 


Free Masterclass


Sacred Sounds for a Sacred Life

Laat je voor altijd ontroeren
door de meest liefdevolle verbinding met de Bron
via jouw stem
Welkom mooi Mens,
In deze gratis masterclass leer ik je meer over de uitzonderlijke kracht en de impact van Sacred Sound voor jezelf en ook voor jouw omgeving. Denk aan de mensen waarmee je dagelijks in contact komt en die je nu raakt met jou prachtige werk. Ik neem je o.a. mee in hoe je dit kan inzetten als schitterende en wonderlijke tool voor healing en transformatie.
Sacred Sound is het meest krachtige instrument, rechtstreeks verbonden met de Bron. De impact hiervan is ver voorbij groots.
 
Het is mijn verlangen dat je deze oeroude rijkdom en wonderlijke wijsheid in jouw leven, in je business ... mag ontvangen, integreren, genieten en doorgeven. Opdat je schitterende resultaten mag aanschouwen die voortvloeien uit het je verbinden met deze methode. 
Ben je klaar om diepgaand aangeraakt te worden?
Ben jij benieuwd hoe dit voor jou van betekenis kan zijn?
Welkom in de Celestial Singing Masterclass.
Wanneer? Zaterdag 25 maart om 11u 
Het is super krachtig als je er live kan bij zijn. Weet dat je dit samen met vele andere doet, dat maakt het nog meer bijzonder. Kan je er toch niet bij zijn? Je ontvangt de replay die 3 dagen beschikbaar blijft. Reserveer ook dan nu al dat uur in jouw agenda.

20210427SCHOEMAKERTine-ValerieVanRoeyLR-14.jpg

Dag mooie Ziel,

 

Ik ben zo blij dat ik je hier mag verwelkomen! 

 

Mijn naam is Valerie. Ik ben vurig gepassioneerd door de mystieke en wonderlijke kracht van Sacred Sound en nog meer, door de ontroerende en intieme ervaring van Sacred Sound doorheen het eigen lichaam, via de stem.

Dit medium is goud waard. Je mag het zien als jouw meest persoonlijke en intieme manier om de Bron/ Source/ God... te ervaren in ieder moment.

Sinds jongs af aan ervaar ik de meest ontroerende verbinding met de Bron dankzij en via mijn stem.

Dit begon reeds in mijn eerste levensjaren. Ondertussen ontwikkelde ik doorheen mijn toegewijde levenspad  mijn eigen methodiek: Celestial Singing. 

Via de meest ontroerende liefde wordt ik er iedere keer aan herinnerd dat ik hier ben om je te initiëren in die wonderlijke wereld van Sacred Sound, voor jezelf maar zeker ook voor jou omgeving.

Het is de bedoeling dat deze gouden kennis en Sacred Vibrations worden doorgegeven zodat zoveel mogelijk mensen zullen aangeraakt worden.

De impact hiervan gaat ver voorbij wat we kunnen bevatten.

Mogelijks ben jij hier om mensen ook te raken met jouw stem.

 

Er is een prachtige weg die voor je klaar ligt.

Het is een eer dat ik je mag verwelkomen!

 

Liefs,

 

Valerie

"Valerie is als een engel op aarde. Zo mooi zuiver en authentiek. Het mooie is dat ze ook haar menselijke kwetsbaarheden deelt waardoor er verbondenheid en herkenning is. Vanuit zo veel zachtheid heb ik me benaderd gevoeld in al haar filmpjes en live sessies. Ze is liefdevol en met oprechte aandacht. Ze is een inspiratiebron."

K. M.

Je ontvang na inschrijving meteen een mailtje met de nodige info.

Na inschrijving in de workshop deel ik af en toe mijn inspiraties met je. Resoneert dit niet? Je kan je ten allen tijde uitschrijven.

Jouw stem toont je meteen de weg naar jouw Ziel, waar je in contact komt met jouw innerlijke waarheid, je grootste dromen en de Bron.
Het zoeken buiten je stopt. De innerlijke rijkdom openbaart zich. 

Je ontvangt je missie en geniet.
Het pad naar jouw bestemming ontvouwt zich. Het is 
heart- blowing, bevrijdend en absoluut het meest vervullende dat er bestaat.
bottom of page